Ajankohtaista

Koronatilanteesta johtuen esitystoiminta Helsingin Kaupunginteatterin Päiväni murmelina- musikaalin osalta on loppunut. Tällä hetkellä voit kuunnella lukuisaa määrää äänikirjoja lähes kaikissa äänikirjapalveluissa Larin lukemana. Netflixistä löytyy koko perheen elokuva Yesday, johon Lari lainasi äänensä Carlokselle ja uudessaTom & Jerry- elokuvassa Lari on mukana hotellinjohtaja DuBros’n äänenä. Netflixistä löytyy myös animaatiosarja Centaurworld, jossa Lari on myös äänenä.

Parhaillaan Lari harjoittelee Kuopion Kaupunginteatterissa komediaa Ulkomaalainen, joka tulee ensi-iltaan 10.9. Lari on osaltaan saanut valmiiksi tv- sarjoja sekä Ylelle (Itämeriyksikkö, ohj. Juha Lankinen) että CMorelle (Kansan vihollinen, ohj. Mikko Kuparinen) ja oli mukana tänä kesänä kuvatussa Punttikomedia- elokuvassa (ohj. Aleksi Delikouras). Jo aiemmin keväällä päättyivät lisäksi Hymyä!- sarjan (ohj. Jäppi Savolainen) kuvaukset. Komisario Koskinen- sarja (ohj. Lauri Nurkse) on paraikaa tekeillä. Myös Syke- sarjan 11. kaudella Lari on mukana.

Lari Halme myös suunnittelee ja valmistaa unisex- koruja nimellä LHBraceletsAndChains. Nämä ovat helposti tutustuttavissa esimerkiksi Instagramissa @lhbraceletsandchains.