Ajankohtaista

Koronatilanteesta johtuen esitystoiminta Helsingin Kaupunginteatterin Päiväni murmelina- musikaalin osalta on loppunut. Tällä hetkellä voit kuunnella lukuisaa määrää äänikirjoja lähes kaikissa äänikirjapalveluissa Larin lukemana Netflixistä löytyy koko perheen elokuva Yesday, johon Lari lainasi äänensä Carlokselle ja lisäksi elokuvateattereissa pyörii uusi Tom & Jerry- elokuva, jossa Lari on mukana hotellinjohtaja DuBros’n äänenä. Netflixiin tulee myös aikuisten animaatiosarja Centaurworld, jossa Lari on myös äänenä.

Parhaillaan Lari harjoittelee Kuopion Kaupunginteatterissa komediaa Ulkomaalainen, joka tulee ensi-iltaan 10.9. Lari kuvaa parhaillaan myös tv- sarjoja sekä Ylelle (Itämeriyksikkö, ohj. Juha Lankinen) että CMorelle (Kansan vihollinen, ohj. Mikko Kuparinen) ja on mukana tänä kesänä kuvattavassa Punttikomedia- elokuvassa (ohj. Aleksi Delikouras). Jo aiemmin keväällä päättyivät lisäksi Hymyä!- sarjan (ohj. Jäppi Savolainen) kuvaukset.

Lari Halme myös suunnittelee ja valmistaa unisex- koruja nimellä LHBraceletsAndChains. Nämä ovat helposti tutustuttavissa esimerkiksi Instagramissa tai Facebookissa.