Ajankohtaista

Tällä hetkellä Lari työskentelee TV2:n Uusi Päivä- sarjassa. Lari nähdään kevätkaudella 2017 Tampereen Teatterissa uutuuskomediassa Näytelmä joka menee pieleen (Play that goes wrong), jonka ensi- ilta oli 14.10. Ensi syksynä Lari on mukana Cats- musikaalissa, jonka ensi- ilta on 8.9.2017. Ennen syksyn töitä Lari on mukana myös Tampereen Komediateatterissa ensi- iltaan 7.6. tulevassa näytelmässä Komisario Palmu Esko Roineen aisapari Virtana.

Larin ohjelmistossa on myös nyt jo yli 70 kertaa eri puolilla Suomea esitetty menestysmonologi Ihan kusessa, jossa hän näyttelee 30 eri roolia. Tällä hetkellä esitys on tauolla.

Lari myös suunnittelee ja valmistaa koruja nimellä LHBraceletsAndChains ja näihin tuotteisiin voi toistaiseksi tutustua helpoiten Instagramissa tai Facebookissa.